Menu

Gwl-klussendag

Op zaterdag 17 november vanaf 13.30 uur kan iedereen -jong en oud- die zin heeft, weer de handen uit de mouwen steken.

We gaan rotzooi opruimen, bankjes in de olie zetten en andere klussen doen in de openbare ruimte. Ook willen we dit keer weer hekwerk gaan weghalen. Vorig jaar is besloten om de hekken langs de heggen in de openbare ruimte te verwijderen. Als de hekken weg zijn, kunnen de heggen lager teruggesnoeid worden, op 1.20 m. Daarmee komt er meer licht en zicht in de wijk, zo is de verwachting. Tijdens de klussendag in het voorjaar is hier een begin mee gemaakt, en is er in totaal al zo’n 100 meter hek verwijderd. Dit keer willen we aan de slag rondom het speelveldje bij het paard en de aangrenzende nutstuinen (perceel C). Het gaas moet hier nog verwijderd worden, wat een flinke klus zal zijn. Er zal gezorgd worden voor goed gereedschap, ook handschoenen, en voor instructies voor de uitvoering.
We klussen tot circa 16 uur, waarna we afsluiten met een hapje en een drankje.
Voor vragen en suggesties voor klussen kun je terecht bij Hassan (buurtbeheerder@gwl-terrein.nl).