Menu

foto-expo Gastvrij1051 in bibliotheek Van Hallstraat

Jonge statushouders – Gastvrij1051. Van februari tot december 2017 woonden tien jeugdige statushouders uit vijf verschillende landen op het GWL-terrein. Bewoners van ons terrein hadden geregeld dat ze hier konden komen wonen en veel buurtgenoten stonden hen op verschillende manieren bij.

Fotograaf Rob Godfried volgde dit traject, hetgeen resulteerde in een documentaire fotoreeks. Deze foto’s zullen in de maanden juni en juli in de bibliotheek in de Van Hallstraat hangen.

Kom kijken – gratis toegang. Heb je een steentje bijgedragen aan dit project of heb je dat niet gedaan, maar ben je wel nieuwsgierig wat er zich heeft afgespeeld in de noordwesthoek van het terrein (voormalige groepsruimte van Cordaan), wip dan even binnen in de bibliotheek. Gewoon op een moment dat het je uitkomt, of tijdens de feestelijke opening op 31 mei om 17.30 uur (OBA van Hallstraat 615).

meer info: hier kijk hier voor meer info op de site van de OBA

Op bijgaande foto Dawit Yemane, afkomstig uit Eritrea, die nog steeds bijna dagelijks op het terrein te zien is tijdens zijn werk bij café restaurant Amsterdam.