Menu

afscheid Diego als bestuurslid

Afgelopen dinsdag heeft het koepel bestuur, tijdens een overdrachtsvergadering, afscheid genomen van Diego Pos als bestuurslid van de Koepelvereniging. Diego was bestuurslid sinds mei 2008 en heeft ongelofelijk veel voor het koepelbestuur en voor het GWL gedaan.

Een goed voorbeeld van zijn daadkracht is zijn intensieve betrokkenheid bij het Masterplan GWL, dat na vele jaren van overleg in januari 2014 is overhandigd aan de Gemeente Amsterdam (op de foto rechts te zien) en waarvan sindsdien een groot deel is uitgevoerd.

Het is heel jammer dat Diego met zijn bestuurswerk stopt. Aan de andere kant is het wel goed als Diego weer wat vrije tijd krijgt, doordat anderen het stokje overnemen.

We hebben Diego bedankt met een weekendje samen met Sasja op het Duitse Waddeneiland Borkum. Opdat zij zich daar niet vervelen hebben we hem de wandelgids “WaddenWandelen” gegeven en om zich alvast te verheugen op Duitsland een heerlijk fles duitse wijn! Diego, bedankt voor alle inzet en tijd!