Menu

nieuwe redactie, hulp gezocht

De redactie van de GWL website en nieuwsbrief ontvangt regelmatig complimenten, zowel van bewoners als van bezoekers. ‘Zo blijf je op de hoogte’, ‘handig naslagwerk’, ‘leuke buurtpomp’, zijn enkele van de reacties. Verantwoordelijk voor het leeuwendeel van de vulling en voor het vele werk op de achtergrond sinds 2007 was Diego Pos. In de vorige Nieuwsbrief konden jullie lezen dat Diego stopt.
Diego, bedankt voor vele jaren infovoorziening!!
Ik ben zijn opvolger. Wellicht kennen jullie mij van de fruitbomen. Ik help sinds december 2012 mee met het maken van de Nieuwsbrief en ga, nu Diego stopt, de kar trekken. Mijn bedoeling is dat de frequentie van de nieuwsbrief ongewijzigd blijft en dat de nieuwsbrief zijn gevarieerde inhoud behoudt.

Daar heb ik wel jullie hulp voor nodig! Ik ben op zoek naar tekstschrijvers, om zo gezamenlijk de nieuwsbrief te vullen.

Je kunt hulp bieden in alle soorten en maten:
– Wil jij regelmatig artikelen schrijven: graag! Lever ze maar aan, dan schrijven we samen de nieuwsbrief vol.
– Vind je dat te veel en wil je slechts af en toe een stukje schrijven: graag! Stuur naar me op en ik doe de rest.
– Ben je taalkundig geen ster, maar wil je wel helpen: graag! Als jij de tekst aanlevert, dan zorg ik dat die leesbaar in de nieuwsbrief komt.
– Zit je in een bestuur of TC en wil je kennis delen met anderen, maar niet te veel tijd kwijt zijn aan een artikel: graag! Breng mij op de hoogte via de mail en ik schrijf het artikel wel voor je.
– Hou je meer van diepte interviews, maar wil je je vooral niet verdiepen in de techniek van het plaatsen daarvan: graag! Maak mooie interviews met je buurtgenoten en mail ze me toe.
– Vind je het leuk om foto’s te maken van wat je op het terrein ziet: graag! Mooie foto’s zijn altijd welkom.
Je kunt alles sturen naar: redactie@gwl-terrein.nl

Alles wat het GWL terrein betreft is in principe plaatswaardig, uiteraard op voorwaarde dat het respectvol naar anderen is. Ik hoop vooral op bijdragen over zaken die in jullie eigen blokken spelen. Voor inspiratie kun je kijken in vorige nieuwsbrieven.

Vele handen maken licht werk. Zo doen we het bij de Hoogstamfruitbomengroep, waar wel twintig vrijwilligers in steeds wisselende samenstelling helpen. Zo kan het, met jullie hulp, ook gaan bij het maken de nieuwsbrief. Op die manier wordt de mooie traditie van nieuwsverspreiding via de Waterspiegel en de Nieuwsbrief ook in 2016 en daarna voortgezet.

Wil je helpen? Graag!
Groet, Michel Floris