Menu

mooi gespeeld en gezongen

Maar liefst 50 buurtbewoners waren er afgekomen op de kerstsamenzang in blok 5 op Kerstavond. Zowel jong als oud waren vertegenwoordigd (de jongste kijkt gefascineerd naar zijn zingende vader). Net als vorig jaar speelde de Tramharmonie Amsterdam diverse klassiekers, zoals Stille nacht heilige nacht, De herdertjes lagen bij nachte en We wish you a merry Christmas. Ook minder bekende liederen als Deck the halls en Hark! The herald angels sing werden meegezongen door de enthousiaste aanwezigen.
Tussendoor werden instrumentaaltjes gespeeld. Volgens de leden van de Tramharmonie hadden ze erg uitgekeken naar hun tweede concert en hadden ze dit jaar meer geoefend (al ging hetzelfde nummer fout, zeiden ze zelf). Wie meer wil horen en zien, kan op 28 mei naar Carré, waar de 50 muzikanten sterke Tramharmonie haar 110 (!) jarig bestaan viert. Meer info vind je op de eigen site.