Menu

fitwalk in westerpark

Al meer dan 18 jaar is er een Fitwalkgroep sportief actief in het Westerpark. Fitwalk is heel geschikt voor mensen die met een sportactiviteit willen beginnen. Het is afwisselend, met elke keer andere oefenvormen en andere wandelroutes. Mensen met problemen met de nek,schouders of rug hebben veel baat bij de speciale oefeningen. Je sport op je eigen niveau, niets moet en het is leuk om in een sportieve sfeer andere mensen, waaronder GWL bewoners, te ontmoeten.

Er zijn 2 trainingen op woensdagavond aanvang 18.30 uur en op vrijdagochtend aanvang 10.30 uur. We starten bij de ingang Nassauplein. Een enkele les kost 5 euro, een 10x kaart 42 euro, te gebruiken op woensdag en vrijdag. Voor meer informatie kun je bellen met Cor Kraak, tel. 6228600 of 06-10506983. Of mail naar cksport@hetnet.nl.