Menu

dakwerkzaamheden blok 2a

In de tweede week van januari stond een grote kraan naast blok 2A en liepen er oranje mannetjes op het dak. Daarmee begon de vernieuwing van de dakbedekking en het sedum. De werklui van Patina begonnen met het verwijderen van te vervangen delen van het dak (zoals het oude sedum). Ze takelden dit met containers naar beneden en de materialen voor het nieuwe dak werden omhoog getakeld. Het nieuwe materiaal is ook EPDM, maar van betere kwaliteit (dikker). Door de werkzaamheden, die zo’n 6-7 weken zullen duren, hoopt blok 2A van de lekkages af te zijn. Technisch beheerder Wilcke houdt, samen met bestuur en technische commissie van blok 2A, toezicht op de uitvoering. Mocht je meer informatie willen of vragen of opmerkingen hebben omtrent de werkzaamheden, dan kun je contact opnemen met het bestuur van blok 2A.