Menu

verliefd op het GWL-terrein, maar word je woning toch wat krap?

Onze 5-kamer woning van ca. 115m2 in Blok 15 is te koop! Deze ruime bovenwoning is speels gebouwd over de derde, vierde en vijfde etage. Op de derde etage is de lichte L-vormige woonkamer met open keuken, badkamer met ligbad, douche en wc. Op hoger gelegen etages zijn in totaal 4 ruime slaap- en/of studeerkamers gesitueerd. Op de vijfde etage sluit de studeerkamer aan op een ruim dakterras van ca. 12m2 met zicht op de Westertoren. Jonge kinderen kunnen rustig spelen op het gemeenschappelijke veld bij het blok.
 
De oplevering van de woning is in overleg, naar verwachting ca. februari/maart 2014. Dit geeft je ook nog ruim de tijd om zonodig je eigen woning te verkopen! Ben je op zoek naar een grotere woning op het GWL terrein en geïnteresseerd? Bel of mail voor meer informatie en een vrijblijvende bezichting naar fjvdbos@gmail.com of 06 4627 8444.