Menu

donderdag: wijkschouw

Op donderdag 18 april is er weer de jaarlijkse buurtschouw. Samen met de buurtbeheerder, medewerkers van het stadsdeel en overige partijen lopen we over het GWL-terrein en kijken kritisch naar de openbare ruimte en mogelijke verbeteringen. Dit keer zal er vooral aandacht zijn voor onderhoud speelplekken, sluiproutes voor auto’s en fietswrakken. Wie meeloopt kan zelf ook onderwerpen aandragen. De buurtschouw start om 17.00 uur bij het buurtbeheerhuisje, Waterkersweg. Aansluitend is er vanaf 18 uur een leefbaarheidsoverleg in de groepsruimte van het seniorenblok, Waterspiegelplein 58. Voor broodjes wordt gezorgd. Heb je vragen of wil
je iets aan de orde stellen? Meld dit dan bij Edith Andriesse: editha@tiscali.nl.
Je kunt natuurlijk ook gewoon meelopen op 18 april.