Menu

GWL klussendag op 20 april

Ook dit jaar organiseert de Koepelvereniging weer een GWL- klussendag. Deze vindt plaats op zaterdag 20 april 11.00 -13.00 uur. Het de bedoeling om met elkaar klussen te gaan doen in de openbare ruimte. Te denken valt aan: het opruimen van rommel en zwerfvuil, schoonmaken Waterleliegracht, bankjes in de lijnolie zetten, beplanten en opknappen van geveltuinen, het reinigen van buitentrappen… Je kunt ook zelf klussen aanmelden (mits in de openbare ruimte). Net als vorig jaar wordt de dag gecombineerd met de plantjesdag van de Nutstuinvereniging. Aan het eind van de middag is er ter afsluiting voor de deelnemers een borrel.
Heb je vragen over de dag, of suggesties voor klussen? Neem dan contact op met Hassan (buurtbeheerder), tel. 06-45801711, buurtbeheerder@gwl-terrein.nl. Of mail de koepelvereniging: info@gwl-terrein.nl. En noteer de datum alvast! Ook kinderen die willen meehelpen zijn welkom.

Verzamelpunt: Buurtbeheerhuisje, Waterkersweg. Schoonmaakspullen (bezems, prikkers, handschoenen, hogedrukspuit..) en tuingereedschap zijn hier te leen. Er wordt gezorgd voor koffie, thee, limonade en koek.