Menu

agenda De Ruimte

Kindervoorstellingen:
Kinderen       € 6,00 (met stadspas € 5,00)
Volwassenen  € 8,50 (met stadspas € 6,00)

Zondag 10 maart 14u

Max Verstappen met de voorstelling: ‘De hik van Rembrandt’.
Het spiksplinternieuwe stadhuis van Amsterdam zal geopend worden door de zelfingenomen magistraat Le Coq. Daarvoor is de beroemde kunstenaar Rembrandt van Rijn bezig een speciaal schilderij te vervaardigen. Maar Rembrandt zit in de problemen. Hij heeft vreselijk de hik en kan zijn penseel niet stil op het doek houden. Zal zijn schilderij ‘De Nachtwacht’ wel op tijd af zijn voor de opening van het Stadhuis?
Leeftijd: 6 t/m 10 jaar

Zondag 24 maart 14u
Cordua en Magnus met de voorstelling ‘Roodknopje’.
Wie kent het niet? Het glimmend rode knopje waar je niet op mag drukken. Doen wat je niet mag doen, tóch doen wat je niet durft. En als je wél durft, kom je in een wondere wereld waar paddestoelen groeien, eieren vliegen en draakjes dansen.
Leeftijd: 2 t/m 7 jaar

Tienervoorstellingen:

Vrijdag 15 maart 20u (foyer open 1915u)
WCTA Jong speelt extra voorstelling van ‘TeenSpeak’.
Op 15 maart speelt in Theater De Ruimte een extra voorstelling van TeenSpeak, geregisseerd door Mariëtte Wildeboer. De tekst van Patricia Kuiper is gebaseerd op teksten van de spelers zelf: Nadine Hoedemaker, Anouschka Prinzhorn en Tim Koenders. TeenSpeak is het afgelopen halfjaar al zes keer eerder gespeeld voor  volle zalen en enthousiaste toeschouwers.
Toegangsprijs € 7,50, Stadspas/jongeren € 5,00, Sponsorkaartje € 12,50

Volwassenvoorstellingen:

Maandag 11 maart 20u
, € 10,00
‘AF–Terug naar Srebrenica’
‘Als je teruggaat, ga ik van je af.’ Dat zegt de vrouw van veteraan Ben Verburg, Dutchbatter tijdens de val van Srebrenica. Toch wil Ben terug. Ruim 15 jaar later. Spel: Cees Geel, regie: Ruud Hendriks, tekst: Kees van der Zwaard. www.af-terugnaarsrebrenica.nl .

Vrijdag 15 maart 20u, € 12,50/€ 7,50/€ 5,00
‘TeenSpeak
Anouschka, Nadine en Tim vertellen open en eerlijk wat er in hen omgaat. Over klein zijn, niet willen eten, nep, stoere dromen, het goed willen doen, op je bek gaan, het lef om jezelf te zijn en nog veel meer. Regie: Mariëtte Wildeboer, tekst: Patricia Kuiper. www.wcta.nl

Cliffordstraat 38 wcta@muzenis.nl
Reserveren (gewenst): 020 488 10 10