Menu

GWL feest groot succes

De vijftiende verjaardag van het GWL is niet ongemerkt voorbijgegaan, het wijkfeest was weer goed bezocht. Ongeveer 160 mensen hebben meegegeten van het Griekse eten dat ook dit jaar weer geweldig was klaargemaakt door de kookploeg. Bij elkaar ongeveer 50 vrijwilligers bemanden (m/v) de bouwploeg, kookploeg, barploeg, opruimploeg en nog een paar andere ploegen. GWL-ers voor GWL-ers.
Het weer was heel redelijk (droog en zacht), achteraf gezien in het licht van deze zomer een topavond. De muziek was lekker, de wijk heeft leren salsa-en en met de zumba-workshop gingen ook de opgelopen caloriën er gelijk weer af.
Weet je niet meer zeker of je erbij was (de drankomzet was ruim)? Of wil je zien welke buren er wèl waren? HIER staat de fotoreportage.

de kookploeg wordt in het zonnetje gezet