Menu

winterpret in het park

Die witte kerst kunnen we dit jaar op onze buiken schrijven, maar dat betekent niet dat er geen winterpret is in de kerstdagen. Dit jaar verhuist de schaatsbaan naar binnen in de Transformatorhal. En dat is niet alles. De Westergasfabriek heeft van 22 december t/m 8 januari 2012 een fantastisch winters festival voor jong en oud: de Wintergasfabriek. De Wintergasfabriek is een ijspretfestival met grote indoor schaatsbaan, winters eten, grote mensen circus en familiecircus, theater, muziek, film, markt en natuurlijk grote oud&nieuw feesten! Het omliggende park wordt versierd met duizenden lichtjes en schitterende lichtobjecten.
Het bijzondere van de ‘Wintergasfabriek’ is dat de ondernemers van de Westergasfabriek zelf het programma hebben samengesteld en ook meedoen aan het programma. Er is bijvoorbeeld worst van Mister Kitchen, techniek van Dutchview, koek-en-zopie van de Cantina Mobile, zijn films van het Ketelhuis, live bandjes van Pacific Parc, theater van MC en Kunstbende, er worden funky spulletjes verkocht, plaatjes gedraaid en nog veel meer.22 december tot en met 8 januari staat buiten op het Manifestatieterrein de tent van Circus Zanzara waar je met de hele familie terecht kunt. De voorstellingen beginnen om verschillende tijden, kaartverkoop via www.circuszanzara.nl
Van 22 tot en met 25 december is in de Openbare Verlichting de Crazy Ending show: een absurdistisch circus voor volwassenen. Aanvang 18u00. Kaartverkoop via www.crazyendingshow.nl 
Op 31 december zijn de grote oud&nieuwfeesten van Pacific Parc en WestergasTerras en Awakenings.