Menu

welkom

Als er een voorzitter afscheid neemt, dan komt er over het algemeen ook een nieuwe voorzitter voor terug. Zo ook op het GWL.
Wel breekt het GWL met de traditie dat een Koepel-voorzitter een bewoner is die vanaf het prille begin in de wijk woont. Met zijn zeven jaar GWL op de teller is de nieuwe voorzitter nog een ‘groentje’ in de wijk. Dat belooft een frisse wind…

Martin Hopman
Even voorstellen: sinds kort heeft het bestuur van de Koepelvereniging GWL een nieuwe voorzitter. Ondergetekende Martin Hopman heeft het stokje overgenomen van Jan-Willem Kluit. Ik woon sinds 2004 met vrouw en dochter in de hoogbouw aan de Waterkeringweg en geniet enorm van al het goeds dat onze buurt heeft te bieden. Dat zijn niet alleen de appels en de bijbehorende appeltaarten maar vooral het aangename wonen en de fijne buren. Van beroep ben ik stedebouwkundig ontwerper, in mijn vrije tijd ben ik dol op wandelen en zing ik een toontje mee in een koor. Tot ziens in de buurt!
martin@gwl-terrein.nl

Behalve met Martin als voorzitter is het Koepelbestuur ook verrijkt met een ander nieuw lid, in dit geval wel iemand die vanaf het prille begin in de wijk woont.

Hans Bax
Ik ben 58 jaar en woon vanaf de oplevering in blok 2C. Ik werk ongeveer 20 jaar in de accountancy, waarvan de laatste jaren in Zaandam als assistent-accountant  met specialisatie midden- en kleinbedrijf. Voordien heb ik als medisch bioloog nog enkele jaren in het onderzoek gewerkt.
Ik ben in de jaren dat ik op het GWL-terrein woon, actief geworden in de nutstuinvereniging en in het leefbaarheidsoverleg en heb in het verlengde daarvan gemerkt dat de wijk nog niet ‘af’ is. Er zijn na het symposium allerlei goede ideeën naar boven gekomen. Ik heb mij o.a. aangemeld voor het bestuur van de koepel om de ideeën uit te helpen werken op het gebied van vergroening en verduurzaming naar een Eco 2.0 visie voor het GWL-terrein.
hans@gwl-terrein.nl