Menu

rebalancingpraktijk in de buurt

Sinds ruim een half jaar vind je aan het Watervalplein een praktijk voor Rebalancing©. De praktijk van buurtbewoner Amrita van Veldhoven. “Al langer dan een half leven lang woon ik in de Staatsliedenbuurt. Jaren geleden, na een burn-out, maakte ik voor het eerst kennis met rebalancing. Tijdens de eerste sessies al ontdekte ik hoe bijzonder het is om met aandacht en met een open geïnteresseerde houding aangeraakt te worden. Het maakte dat ik me meer en meer thuis ging voelen in mijn lijf en ook in mijn leven. Ik kan je vertellen: dat is heerlijk om te ervaren. Enthousiast geworden voor deze vorm van lichaamswerk volgde ik de driejarige opleiding tot Rebalancer. Inmiddels ben ik gediplomeerd. Ik ben minder gaan werken in mijn functie bij de Hogeschool voor de Kunsten. En een paar dagen per week behandel ik nu mensen in mijn praktijk hier in de Staatsliedenbuurt.”
Als je benieuwd bent, neem eens een kijkje op mijn site: www.amritavanveldhoven.nl. Mailen of bellen kan natuurlijk ook: info@amritavanveldhoven.nl / T 06 53 47 77 72