Menu

GWL buurtfeest 16 juli

Het programma voor het buurtfeest op zaterdag 16 juli staat in de steigers.
Het feest vindt plaats op het Watertorenplein en bestaat uit de volgende ingrediënten ‘finales voetbaltoernooi’, ‘wijkdiner’ en ‘muziekoptredens’. De finales van het buurtvoetbaltoernooi vinden traditiegetrouw tussen 17 – 19 uur plaats en gaan geruisloos over in het wijkdiner. Circa 70 bewoners hebben zich hier inmiddels al voor aangemeld.Er is nog plaats voor maximaal 130 bewoners, dus wacht niet te lang met opgeven. Bij 200 stoppen we echt.
De kookploeg is al in retraite en gooit het dit jaar over de Spaanse boeg. Wat het precies wordt zult u op 16 juli zien, maar het zou zo maar kunnen dat er de heerlijkste tapas en paella tussen zitten. Na het wijkdiner treedt de (vernieuwde) Catamaranband op. De Catamaranband is de schoolband van de Catamaranschool en speelt bekende popliederen op Nederlandse tekst. Altijd vrolijk en voor iedereen mee te zingen. De salsaband Las chicas del barrio (y un chico) is gecontracteerd als afsluiting van het feest en zal van 22-24 uur spelen. Voor hun optreden geven een paar leden van de salsaband een merenque-workshop voor de gwl-goegemeente. Even de luie benen strekken, een beetje uitbuiken en legaal ritmisch oefenen met de buurvrouw of buurman. En tenslotte een oproep: tussen de Catamaranband en de salsaband zit nog een ‘gat’ van ongeveer 30-45 minuten die we graag willen opvullen met een muzikale ‘X-factor-achtige-bijdrage’ van een of meerdere buurtgenoten? Wie wil?
Opgeven bij info@gwl-terrein.nl
De muzikale activiteiten zijn natuurlijk voor de hele wijk. Voor het eten kunnen zich echter maar 200 mensen inschrijven. Het gaat best hard, wacht dus niet te lang en schrijf je in.
Inschrijfformulier kwijt? Download het hier.