Menu

zelf ook een Gouden Kalf winnen? Dat kan!

Stichting In4all hier op het GWL-terrein is voor een nieuwe voorlichtingsfilm over astma op zoek naar kids tussen de 7 en 12 jaar die de sterren van de hemel kunnen acteren. Ben jij dat? Vraag dan om meer informatie.
O ja, kleinigheidje: je moet zelf wel astma hebben om mee te kunnen doen.

In4all maakte eerder al een astmafilm (over kinderen van 3-5 jaar), die kan je op deze website zien: www.astmaproject.nl.

Het astmaproject streeft ernaar te komen tot een elkaar aanvullende serie films over medicatiegebruik bij astma voor verschillende leeftijdsgroepen. Per jaar belanden in Nederland 4000 kinderen met een astma-aanval in het ziekenhuis, met alle ellende en longschade van dien. Terwijl naar schatting 95% van die opnamen niet nodig waren geweest als de medicatie goed was toegepast.