Menu

nieuwe GWL wegwijzerborden en nieuwe poll


Het is dan eindelijk zover: de nieuwe GWL-wegwijzerborden zijn opgehangen. Op vijf toegangsplekken in de wijk hangt een nieuw bord met daarop een overzicht van de wijk. Niet alleen straatnamen (Waterpoort, Waterkers, Waterkering, etc.) en bloknummers staan er op, maar er is ook veelk aandacht besteed aan de huisnummers en de plekken van de ingangen. Hopelijk kunnen boezoekers en pizzakoeriers hun weg in de wijk vanaf nu wat makkelijker vinden.
De borden zijn ontworpen door Joke Mestdagh, die eerder ook de borden bij Hotel De Windketel en Het Magazijn heeft ontworpen.
De komende dagen wordt het lekker weer. Ga de wijk in en zoek de vijf plekken!
Een uitgebreide fotoreportage van het ophangen vind je hier>
En natuurlijk is er weer een nieuwe poll aan gekoppeld: wat vind het GWL van haar nieuwe borden? Draal niet en geef jouw mening!