Menu

GWL-voetbaltoernooi sneller voorbij dan WK!

Het elfde GWL-buurtvoetbaltoernooi beleefde zaterdag 3 juli zijn finales. Na 101 wedstrijden en vijf speelweekenden wonnen bij de Peanuts de Superboys voor de tweede maal de wisselbeker. Zij wonnen met 5-0 van de Juf Nienke Boys. Bij de pupillen stonden de Sons of Messi tot vijf minuten voor tijd met 1-0 achter tegen FC Schoffies maar wonnen uiteindelijk met 2-1. Beste speler Haike Blommestein kantelde de wedstrijd. De Streetlegends waren bij de Junioren met 8-1 te sterk voor FC Amsterdam. Bij de Senioren verloren de Nieuwbouwers voor het derde opeenvolgende jaar de finale. Het werd 6-2 voor eeuwige concurrent Al Salam. En bij de Veteranen wonnen de heren van  FC watertoren 1 tenslotte met 5-3 van FC Watertoren 2. De onderlinge krachtsverhoudingen binnen FC Watertoren zijn weer voor een jaar gemarkeerd. Voor de eindstanden en alle uitslagen van de wedstrijden klik hier.