Menu

het is bijna zover…


Een kleine 200 GWL-bewoners eten mee, het eten wordt heerlijk en de muzikale omlijsting mag er zijn: het kan gewoon niet anders of het feest wordt dit jaar weer vanouds gezellig.
In de middag zijn er de voetbalfinales, er kan gegluurd worden bij de buren (verzamelen om 13.00 voor café Amsterdam), er is weer een Open Podium waar iedereen zijn kunsten kan vertonen.
Vanaf 18.30 gaat het buffet open en kunnen de eerste eters zich melden.
Ook dit jaar is het weer gelukt om een enorm aantal buurtbewoners bij elkaar te krijgen die samen alles hebben georganiseerd en voorbereid.

De Watertoren is het centrum van de activiteiten.  Daar wordt gekookt en uitgeserveerd. Ook het podium staat op het Watertorenplein. Mensen die zich hebben ingeschreven voor het eten kunnen hun dinerbonnen daar van te voren ophalen. Voor de eters staan er biertafels opgesteld.

BORDEN EN BESTEK ZELF MEENEMEN!
Glazen worden verzorgd.

Het weerbericht is wiebelig, in de middag kan het gaan regenen. We gaan er van uit dat we droog eten en anders gaan we improviseren. Zoek je partytent en dat ouwe dekzeil vast op in de kelder…
Mochten er te weinig tafels en banken zijn of wil je comfortabeler zitten, duik dan die kelder nogmaals in en keer terug met je campingtafel en klapstoelen.

Tot 24.00 duurt het feest, dan keert de rust op het GWL-terrein weer terug. Met als staartje op zondag om 12.00 de opruimparty, die dankzij sterke koffie vast het hoogtepunt van het feest gaat worden en waar we wellicht kunnen nagenieten van overgebleven hapjes. Iedereen die wil helpen is welkom…