Menu

moe van alle workouts? Wordt fit door Nia!

Het zonnetje begint weer te schijnen! Is jou winterjas al de kast in? maar durf je het nog even niet aan om dat (net te) strakke overhemd of jurkje aan te trekken….. Doe je wekelijks Tai Chi  ter ontspanning, Zumba om je vet  te verbranden en Yoga  voor de behendigheid……Waarom niet alles combineren in één total workout? Begin het voorjaar met Nia, nieuw in Westerpark!
De Nia-Technique, verbind oosterse en westerse bewegingsvormen tot een fascinerende dans. Het is een complete lichaamtraining voor het hele lichaam zonder prestatiedrang. Nia is een inspirerende dans, vechtkunst en healing in een. Geschikt voor elke leeftijd, aanleg en conditieniveau. Pauline van der Lee is wijkbewoonster van Westerpark, gecertificeerd Nia-teacher en meditatiedocent. Wil je een NIA proefles doen? In Studio Seven in de 1eNassaustraat 7  (Westerpark) zijn op donderdag en vrijdag wekelijks lessen te volgen. Voor meer info: 06-10053935 http://www.attitudecreations.com/