Menu

GWL-(geveltuinen)plantdag: bestelformulier voor planten

Over twee weken staat het GWL-terrein in een groen zonnetje: op zaterdag 24 april kunnen de nutstuiners hun planten ophalen, op zondag is het plantdag voor de (gevel)tuinen. Er zijn dit voorjaar weer tien geveltuinen aangelegd door het Stadsdeel en daarnaast zijn er op diverse plekken in de wijk spannende plannen. Zoals vijf blauwe regens langs de gevel van blok6 (zie onder).

Mensen met een geveltuin (bestaande of nieuwe) of plannen voor de eigen tuin kunnen het GWL-bestelformulier downloaden en invullen. De bestelde planten worden door de kweker aangeleverd en kunnen op zondag 25 april om 11.00 worden opgehaald bij het buurtbeheerdershuisje.
Voorafgaand aan het planten is er koffie met appeltaart.
Heb je zelf geen tuin, maar wel zin om mee te helpen de wijk op te fleuren? Kom gewoon langs en doe mee!
De formulieren moeten uiterlijk zondag 18 april teruggemaild zijn naar de redactie!!!