Menu

stadsdeelverkiezingen: GWL hofleverancier stadsdeelverkiezingen

Zwevende GWL kiezers hoeven niet ver van huis te gaan om hun volksvertegenwoordiger in stadsdeel West te ontmoeten. Maar liefst vier prominente (en verkiesbare) kandidaten wonen om de hoek. GWL bewoners kunnen ultra – locaal gaan stemmen op 3 maart as. De wethouders Martientje Kuitenbrouwer (PvdA, elke vrijdag voorleesmoeder, 41 jaar) en Dirk de Jager (Groen Links, elke woensdagmiddag huisvader, 53 jaar) zijn in de eerste plaats GWL bewoners. Daarnaast zijn ze ook kandidaat om na 3 maart wethouder te blijven voor Stadsdeel West met 130.000 inwoners. In de deelraad West komen de GWL bewoners  Rutger Groot Wassink (fractievoorzitter GroenLinks;  elke donderdag papaplus , 35 jaar) en Aicha Lagha (nr 3 van de PvdA, woordvoerder sociale issues, elke maandag mama, 42 jaar). Met deze vier GWL bewoners blijft het terrein bovengemiddeld vertegenwoordigd in de politiek. Biedt het kleine GWL terrein zo’n goede springplank naar de locale politiek ? Of is het andersom: Politici uit het grote stadsdeel West wonen graag op het GWL terrein. Wat betekent dat voor hun plannen na 3 maart ? Dat kunt u hen makkelijk zelf vragen. U bent van harte welkom om de uitslagen avond live bij te wonen:
3 maart vanaf 2