Menu

wegens succes geprolongeerd: huiskamerconcert

Bij de laatste Westerparkse Zondag puilde het uit in de woonkamer daar boven op de zevende verdieping van Blok 2C aan de Haarlemeerweg. Eefje had de dag daarvoor de grote prijs van Nederland gewonnen en speelde er in de woonkamer.
Dat smaakte naar meer. Dus is er nu op 29 januari een tweede concert met Rik Treffers en Beatrice van der Poel.

Rick Treffers
koestert het verlangen de banden met zijn geboortegrond te verbreken. De liedjes die uit dat verlangen en de bijbehorende twijfels voortvloeien stellen de Nederlandse volksaard op tragikomische wijze aan de kaak. Het schrijven van deze liedjes heeft, naast materiaal voor een prachtig nieuw album, geleid tot een muziektheaterprogramma met dezelfde titel.

In haar nieuwste album Hard en Hoofd zingt singer-songwriter Beatrice van der Poel ontroerend, ontluisterend en  soms behekst. Lyrisch en recht voor z’n raap. Vol scherpe melancholie. Haar songs vol soul en blues gaan over dubbellevens en de weg kwijt zijn, maar ook over het grote geluk, de razernij en vervoering.

Haarlemmerweg 237B
Aanvang: 20.00. Deuren gaan open om 19.30
Entree: 5 euro (drankjes en hapje inbegrepen)
Aanmelden en betalen het liefst via: www.liveintheliving.nl of eventueel aan de deur (wie het eerst komt…)