Menu

En de winnaar is…

Op de jaarlijkse GWL-nieuwjaarsborrel werd dit jaar ook de GWL-award uitgereikt. Die felbegeerde bokaal bestaat al een jaar of tien en komt voort uit de redactieburelen van de Waterspiegel. De bokaal werd door Hernk Bertelkamp persoonlijk vervaardigd en uitgereikt aan een GWL-er die zich verdienstelijk had gemaakt voor de wijk.
De Koepelvereniging vond het jammer als dit mooie fenomeen zou gaan verdwijnen en heeft de prijs geadopteerd.
Het duurde niet lang voordat de juiste kandidaat gevonden was: iemand die zich op vele manieren en gedurende vele jaren had ingezet voor de wijk (Waterspiegelredactie, Koepelbestuur, website onderhoud en nog veel andere zaken) en toch nooit de prijs had mogen ontvangen: Henk zelf. In dit geval zag de jury het zowel als een oeuvreprijd als als een aanmoedigingsprijs.

De nieuwjaarsborrel van de bewonerscommissie van Blok1 en de Koepelvereniging was als vanouds gezellig. Er was dit jaar nog plek over, dus schroom volgend jaar niet en kom ook langs…