Menu

vergroeningsplannen GWL

De GWL Groene Vingers werkgroep is alweer langere tijd bezig met plannen voor vergroening en vermindering van overlast op sommige plekken in de wijk. Adriaan Geuze, ontwerper van het maaiveld van de wijk heeft zich er ook over gebogen.
Deze week zijn de eerste spijkers met koppen geslagen. Het Stadsdeel heeft een coördinator aangesteld die alle plannen (groen en optoppen) moet begeleiden. Met hem (Hans van Doesburg) is afgesproken dat we een begin gaan maken met het Watervalplein. Bewoners ondervinden daar geluidsoverlast en ook de stenigheid van het plein zou wel een facelift kunnen gebruiken.
Op 12 januari komt er een avond om te inventariseren wat de klachten en wensen zijn van omwonenden en gebruikers van het plein. Ook aanwezig zijn de afdeling Groen van het Stadsdeel en de ontwerper van het Stadsdeel.
Omwonenden krijgen een uitnodiging in de bus.
Na het Waterspiegelplein staan het Watervalplein en het sportveld op het lijstje.