Menu

poll elektraverbruik onderdeel van complottheorie

De poll naar het elektraverbruik van het GWL-terrein op de website geeft een geruststellend beeld: maar liefst 77% van de invullers heeft een laat tot zeer laag stroomverbruik. Precies wat je in een ECOwijk mag verwachten natuurlijk. Dat ene gezin met een zeer hoog stroomverbruik kan de biezen wel pakken. Met pek en veren de wijk uit? (adres bij de redactie bekend)
Maar… (en hier komt de geruchtenmachine goed op gang), wat is dit voor ECOwijk als op een dergelijke poll maar 30 mensen reageren? Terwijl de poll over parkeren er toch 65 trok? Kwade tongen beweren voorts dat grote stroomverbruikers zijn bedreigd als zij de poll zouden invullen omdat daarmee de goede naam van de wijk zou worden aangetast. Anderen beweren dat de harde ECO’s moedwillig sjoemelen met de Kilowatts.
Wat er waar is van de verhalen is niet helder. Het wordt tijd dat de zwijgende meerderheid een eind maakt aan de martelende onzekerheid. En dat kan heel simpel: massaal invullen die poll!