Menu

testwandeling in het park: ontdek de QR-code

Stichting Westergasfabriek is bezig met een reeks projecten die de rijke geschiedenis en het spannende heden van de Westergasfabriek ontsluiten voor het bezoekende publiek. Een van die projecten betreft het zogenaamde QR-project: in het park en aan de gebouwen zijn 30 bordjes opgehangen met daarop een QR-code (vergelijkbaar met een streepjescode), die te lezen zijn met een mobiele telefoon. Wij zijn op zoek naar mensen die deze nieuwe infobordjes willen komen testen. We willen graag van de testers bijvoorbeeld weten wat ze van de inhoudelijke informatie vinden, of de bordjes goed te vinden zijn, en of de informatie op de juiste manier op de telefoons verschijnt.

Testdag is: woensdag 18 november, van 10.00 – 12.00 uur, start vanuit Oostelijk Meterhuisje.
Benodigdheden: mobiele telefoon met internetverbinding.
Wat staat er tegenover: koffie, taart en een fijne wandeling.
Meld je aan per mail of bel naar 06-11406886