Menu

optoppen

Er zijn vergaande plannen om de blokken 4, 11, 13 en 15 op te toppen, mogelijk dat andere blokken gaan volgen. Optoppen betekent het maken van een extra verdieping op de bestaande bebouwing om een extra kamer aan je woning toe te voegen. Dit heeft grote gevolgen voor onder andere de lichtinval en lichtbeleving, het uitzicht en de privacy van de omliggende blokken. Kijk maar eens naar buiten door het raam van je onderburen, dit wordt na optoppen jouw nieuwe uitzicht! Bovendien doet optoppen afbreuk aan het oorspronkelijke strakke ontwerp van onze wijk en zullen we minimaal 1 jaar bouwactiviteiten in onze autovrije wijk hebben. Daarom zijn wij tegen deze plannen. Als jij dat ook bent, laat dit dan horen op de ALV van onze koepelvereniging van 17 november, waar optoppen op de agenda staat. Het agendapunt staat om 21.00 uur op de agenda. Hiermee kun je ons steunen tegen de optop-plannen. Locatie: recreatieruimte ouderenblok aan het Waterspiegelplein 58. Tot dan! 

Nico Dekker, bewoner blok 12.