Menu

culi catering: Manger Maintenant

Nieuw in de Groen van Printererstraat (waar voorheen Sheldon’s Kitchen zat) een Franse, milieuvriendelijke afhaal/traiteur: Jean-Daniel Redon.

Manger Maintenant engageert zich om met zoveel mogelijk duurzame en milieuvriendelijke produkten te werken. Alles wordt in de keuken van de winkel bereid met verse ingredienten van het seizoen. Daarom neem ik veel zorg om de basis produkten te selecteren : de kwaliteit voor de smaak en de afkomst voor het milieu.

Iedere dag worden 3 hoofdgerechten gemaakt : 1 vis, 1 vlees en 1 vegetarisch
Naast de hoofdgerechten wordt ook een salade, groenten en een toetje ‘du jour’ bereid. Kijk op ‘vandaag’ om te zien wat in de winkel ligt.

De gerechten worden verpakt in glazen potten met statiegeld, als je je eigen pannetje meeneemt krijg je korting.

Een keer per maand wordt er kookles geven. Bijvoorbeeld hoe u uw brood en pasta kunt maken ,u eigen semi-conserve met groenten uit eigen moestuin. Deze lessen zijn seizoensgebonden. Afhankelijk van het thema zullen er ook gastchefs uitgenodigd worden.

Naast de kookles is er de ‘foodkit’ om thuis te kunnen bereiden.
De foodkit is voorzien van receptuur en alle ingredienten die daarbij nodig zijn. Alles is al nauwkeurig afgewogen zodat u direkt aan de slag kunt met de beste ingredienten. De foodkit moet minimaal twee dagen van te voren besteld worden.

Cuisine artisanale en traiteur
Manger Maintenant
Groen van Printererstraat 9
1051 ED Amsterdam
tel & fax : 020-845.52.68
10.30 tot 20.00 uur
woensdag t/m zondag