Menu

dreams come true…

De afgelopen jaren was het een hit in Blok2C: een heerlijke witte wijn uit Zuid-Afrika, luisterend naar de mooie naam Die Tweede Droom.
De achtergrond: vrienden van de redactie namen aldaar een oude wijngaard (1699) over met een dorpje arbeiders erbij. In een paar jaar wisten ze van de verwaarloosde wijngaard een topwijn te maken en tegelijkertijd de levensstandaard van de bevolking op te krikken.
Maar…
… de echte wijnliefhebber in blok 2C heeft een zware zomer achter de rug: dit voorjaar bleef het jaarlijkse aanbod van die knisperend lekkere Tweede Droom  achterwege. De reden: dorstige Belgen hadden de voorraad voor de neus van de Blok2C-inkopers weggekaapt.
Dat zou geen tweede keer gebeuren. En zo komt het dan dat er nu al in het najaar de allereerste flessen van de nieuwe oogst 2009 beschikbaar zijn.
En natuurlijk weer even strak en lekker als in de voorgaande jaren, waarvan Hubrecht Duiker, Harold Hamsersma (‘koele suikermeloen, fris-perig, lichte abrikoos, fraai mineraal en een heerlijke citrustouch’) en andere kenners enthousiast getuigden.

De Tweede Droom is
• menswaardige gemaakt
• biologisch gecertificeerd
• geleverd voor de groothandelsprijs

Dit jaar is ook voor het eerst leverbaar een spannende nieuwe variant: de Tweede droom spontane gisting. Wat dat is kan je hier lezen.

Tweede Droom ongehout voor 5,50 per fles (i.pv. 7.45)
Tweede Droom spontane gisting voor 6,00 per fles (i.p.v. 8,45)
Ze gaan per doos van zes.

Bestellen kan bij de redactie